- Ε.Ε.1 Συγκομιδή και πραγματοποίηση δειγματοληψίας- Π.1 Συγκομιδή και παράδοση δειγμάτων 
- Ε.Ε.2 Καταγραφή των μικροβιολογικών χαρακτηριστικών κατά τη ζύμωση της φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών με χρήση διαφορετικών χλωριούχων αλάτων- Π.2 Αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων 
- Ε.Ε.3 Καταγραφή των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών κατά τη ζύμωση της φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών με χρήση διαφορετικών χλωριούχων αλάτων- Π.3 Αποτελέσματα των φυσικοχημικών αναλύσεων 
- Ε.Ε.4 Αξιολόγηση της οργανοληπτικής ποιότητας των ζυμώσεων- Π.4 Οργανοληπτική αξιολόγηση των ζυμωμένων ελιών 
- Ε.Ε.5 Προβολή και διάχυση των ευρημάτων του έργου- Π.5 Διοργάνωση ημερίδας, σχεδιασμός ιστοσελίδας, σχεδιασμός προωθητικού υλικού 

