Ε.Ε.1 Συγκομιδή και πραγματοποίηση δειγματοληψίας
Π.1 Συγκομιδή και παράδοση δειγμάτων
Ε.Ε.2 Καταγραφή των μικροβιολογικών χαρακτηριστικών κατά τη ζύμωση της φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών με χρήση διαφορετικών χλωριούχων αλάτων
Π.2 Αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων
Ε.Ε.3 Καταγραφή των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών κατά τη ζύμωση της φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών με χρήση διαφορετικών χλωριούχων αλάτων
Π.3 Αποτελέσματα των φυσικοχημικών αναλύσεων
Ε.Ε.4 Αξιολόγηση της οργανοληπτικής ποιότητας των ζυμώσεων
Π.4 Οργανοληπτική αξιολόγηση των ζυμωμένων ελιών
Ε.Ε.5 Προβολή και διάχυση των ευρημάτων του έργου
Π.5 Διοργάνωση ημερίδας, σχεδιασμός ιστοσελίδας, σχεδιασμός προωθητικού υλικού